tirsdag den 5. april 2011

Test: Crank brothers Eggbeater SL MTB pedal.

Jeg har i snart 5 mdr. kørt med Crank Brothers Eggbeater SL pedaler, og de dur bare..
Pedalerne består af 4 "sokler" (steder hvor man kan klikke klampen i) det gør at der er 4 sider man kan klikke i fra, hvorimod en "normal" SPD. pedal har 2 sider. det vil sige at det er dobbelt så nemt at få pedalen klikket i. det gør også at pedalen har meget svære ved at blive fyldt med mudder og andre ting der kan sætte sig fast i sådan en pedal..
de vejer 266g. og er trods sin ok lave vægt rigtige solide, jeg har tævet og trampet dem med fuld skrue, men de virker stadig. man kan endda efter langtids brug få en rep. kit til dem der består ef nye lejer og pakniger.
 
klamperne monteres på samme måde som en "normal" SPD. på den ene pedal er der 2 prikker. hvis klampen med 2 prikker bliver monteret på den højre sko skal du dreje skoen 15 grader før du klikker ud. montere du derimod klampen med de 2 prikker på venstre pedal skal du dreje skoen 20 grader før du klikker ud.. 

jeg syntes det er nogle rigtig gode pedaler. de er nemme at komme i og ud af og der har intet "bøvl" været med dem.
det eneste jeg har at sige imod dem er at det kan være en god idé at bestille nogle alu plader der skal sidde imellem klampen og skoen for at beskytte skoen.. ( har ikke monteret dem på billedet ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar